dimarts, 20 de desembre del 2016

1er Torneig Solidari de Catan

Després de molts preparatius, per fi va arribar el passat 17 de desembre de 2.017 el dia de l'esperat 1er Torneig Solidari de Catan de Sant Climent de Llobregat. La pluja que donava la benvinguda al dia era presagi d'una bon matí dedicat als jocs de taula. I efectivament, així va ser.

A les 10h ja estava tot a punt per donar el tret de sortida: taules, cadires, taulells, premis, ... I els participants, que mica en mica havien anat arribant a les instal.lacions del Casal de Cultura, també tenien ganes de començar. Les 16 persones congregades es van dividir en 4 taules per tal de començar una escalada cap a les primeres 4 places que donarien lloc a la desitjada final.

I així, una a una, les rondes es van anar succeint. Les partides van estar molt disputades, i l'accès a la final van acabar sent molt ajustat, amb molt poca diferència de punts del primer (12 punts) al quart classificat (11 punts). La final, doncs, es preveia intensa, i no va defraudar. Els quatre finalistes van estar a l'alçada de l'esdeveniment, fins al punt que es va haver de recòrrer als últims criteris de desempat, per determinar qui seria el guanyador del Torneig.

Amb tot, com diu la dita, només pot guanyar un, i aquest va ser en Raül E., al qual aprofitem per felicitar per la victòria, així com a la resta de finalistes (Diego R., Jaime G. i Marc V.). I d'aquesta manera, aprofitem per introduïr-nos a l'apartat d'agraïments: en primer lloc, a l'Ajuntament de Sant Climent, que va aportar la logística pel Torneig, en forma d'espai, taules i cadires; a l'editorial DEVIR, sense la qual no haguès pogut ser possible el torneig, aportant tant els jocs per a disputar les partides, com molts dels premis atorgats; a Ziggurat Jocs, que també va fer la seva aportació en forma de premi; als amics de Trenca't la Closca i El dado dorado, que sempre s'impliquen a qualsevol activitat que realitzem; i ja per acabar, i espero no deixar-me ningú, a tots els participants que es van inscriure i venir al torneig, gràcies per la seva col.laboració i aportació, perquè sense la vostra presència, les nostres activitats no serien possibles, i perquè amb el vostre ajut s'ha aconseguit recaptar la xifra de 78 € (recordeu que aquest Torneig estava destinat a col.laborar amb la Marató de TV3 d'enguany).

Només ens resta desitjar que l'any vinent podem organitzar el 2on Torneig Solidari de Catan, i que tots pugueu tornar a disfrutar-ho com s'ha gaudit d'aquesta primera edició.

Recordar-vos, també, que per tal de tancar l'any de la millor manera possible, el proper dia 30 de desembre farem la última ludoteca nocturna de l'any, amb el joc Kingsburg, el sorteig de socis, i altres sorpreses per celebrar el Nadal i acomiadar l'any 2.016.

A continuació us deixem la resta de les fotos del Torneig (feu clic sobre la imatge):











Fins al proper post (que suposo que serà ja l'any vinent :D ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada