divendres, 17 de març del 2017

II Torneig Carcassonne de les Cireres

Tal i com vam publicar al nostre anterior post, ja estem en condicions d'anunciar que ja tenim dates lligades pel II Torneig Carcassonne de les cireres. Després de l'èxit que va suposar l'organització del Torneig de l'any passat, tant en termes de participació, de la qual va, quedar molt contents, com en termes de gestió (va ser una experiència molt enriquidora, i vam disfrutar molt preparant el torneig), de seguida vam decidir que aquest any 2.017 fariem una segona edició.

I així és, tornant a enmarcar l'esdeveniment al marc de l'Exposició de cireres de Sant Climent de Llobregat, que aquest any celebra la seva 41ª edició, tindrà lloc el torneig el dissabte, dia 27 de maig, a les 17h, a la plaça de la Vila. Esperem en breu tenir la normativa finalitzada, i que podeu començar a inscriure-us el més aviat possible, però almenys d'aquesta manera ja podeu anar reservant la data.

No voldriem acabar aquest post sense fer menció al cartell del torneig, obra d'en S. Navarro. Quan s'apropi la data, el podreu veure penjat pels racons del poble.

A continuació us deixem les imatges de la 1ª edició (feu clic sobre fotografia per tal de veure-les totes):












Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada