dimarts, 7 de març del 2017

Reactivant-nos

Després del que ha semblat un llarg període d'hivernació, ens hem llençat a rependre l'activitat del blog, per tal de poder explicar tant els fets i activitats que han tingut lloc durant aquests mesos, des de la última entrada, fins a les activitats que vindran en un futur no molt llunyà.

Per a començar, recordem que ens vam quedar amb un resum del que va ser el I Torneig Solidari de Catan. Com ja vam explicar al seu dia, estem molt contents amb l'esdevenir de l'acte, així com amb la col.laboració i paciència de tots els participants. Informar-vos que ja estem preparant un segon torneig, que tindrà lloc per les mateixes dates, i que esperem que sigui com a mínim igual d'emocionant que el primer.

Durant aquest "descans literari" han tingut lloc tres ludoteques, també. Es van dedicar als jocs Kingsburg (desembre), Russian Railroads (gener) i Mascarade (febrer). Seguint aquest enllaç us podreu fer una idea del que vam disfrutar a cadascuna d'elles. Que us les veu perdre? No us preocupeu, aquesta propera ludoteca toca repesca, així que, a més d'aquests, podreu disfrutar de jocs com Ciudadelas, City of Horror, i tots els que es van posar sobre la taula el dia de temàtica Star Wars. Així que ja ho sabeu, apunteu-vos a l'agenda el proper dia 31 de març, a les 20:30h a l'espai jove, perquè no teniu excusa per faltar-hi.

A més, i donat l'èxit que va suposar la primera edició, aquest any la organització s'ha donat presa en lligar la data pel II Torneig Carcassonne de les cireres, que tindrà lloc a Sant Climent de Llobregat el proper dia 27 de maig de 2.017, a les 17h. En breu publicarem el cartell, la normativa, i obrirem les inscripcions per tal que pugueu anar reservant la vostra plaça.

Us deixem les fotos de les últimes ludoteques aquí i aquí.











Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada