divendres, 23 de juny del 2017

Resultats del torneig

El passat dia 27 de maig va tenir lloc la segona edició de l'esperadissim Torneig Carcassonne de les Cireres. L'ambient no podia ser millor: un dia radiant, enmarcat per la festa de les cireres, ... tot plegat va donar lloc que els participants aprofitessin per visitar l'exposició, agraïnt que el torneig es faci a l'aire lliure.

A l'hora senyalada, els participants es van començar a congregar al voltant de la zona on tindria lloc el torneig. Fins a un total de 26 persones van acabar participant, superant amb escreix el número de jugadors de la primera edició. És un plaer tornar a veure cares conegudes de participants d'altres tornejos, així com cares noves que s'introdueixen per primera vegada. Més encara quan entre aquestes hi ha un jove climentó anomenat Iago que s'anima a participar amb només 10 anys. Moltes gràcies per la teva participació i valentia.

El format del torneig va ser retocat en varis aspectes: en primer lloc, es van fer tres partides aleatòries i una final directament (ens vam empassar la semifinal que vam fer l'any passat). També el nou format de puntuació, amb la fitxa personal. Tot plegat va fer que el torneig es desenvolupès de forma àgil, i no es dilatès tant en el temps (no es va fer de nit, i va haver molta més gent disfrutant de la partida final i de l'entrega de premis).

I, per no allargar-nos massa, comentar que la final va estar molt disputada, amb només tres punts de diferència entre el primer i el segon. Tot plegat fa que des de l'organització estiguem molt contents del resultat final, i esperem que els participants ho comparteixin.

Per últim, encara que pràcticament sigui el més important, només ens queda agraïr tothom qui fa possible aquest esdeveniment: Devir, per la seva col.laboració amb material i premis, així com l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, que ens facilita l'organització i la logística; el Carles de Ziggurat jocs, que ens assesora i col.labora amb els premis, i també a totes aquelles persones anònimes (associacions amigues, socis de l'entitat, i d'altres que no ho són) que, voluntàriament, regalen el seu esforç per tal que tot funcioni com ha de ser. Sense tots ells, no seria possible, de la mateixa manera que sense vosaltres, participants, agrair-vos la vostra presència, i la vostra paciència i comprensió quan alguna cosa no surt com hauria de sortir (que també passa, evidentment). Esperem que hagiu disfrutat de l'experiència, i desitjem tornar-vos a veure a la tercera edició.

Recordar-vos, tot i això, que la vida continua després del torneig, i que el proper dia 30 us esperem a la ludoteca nocturna del mes de Juny, dedicada aquest cop al joc SmallWorld. Us hi esperem.

A continuació us deixem les imatges del torneig (feu clic sobre la foto per veure-les totes):












Fins al proper post,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada