dijous, 20 de juliol del 2017

Activitats estiuenques

Ja s'apropa l'estiu, i qui més qui menys està desitjant fer un petit i merescut "break" per tal de sortir una mica de la rutina i aprofitar per fer altres activitats que la resta de l'any ens veiem obligats a deixar una mica aparcades. En el nostre cas, no és una excepció, però no ens agradaria acomiadar-nos fins al proper curs, sense oferir un parell de propostes per marxar de vacances amb bon regust de boca.

En primer lloc, aquest mes farem la última ludoteca mensual 2.016 - 2.017, dedicada al joc Istanbul (Devir). Com sempre, us esperem el proper divendres 28 de Juliol a l'espai de joves, a partir de les 22:30h. Diem "la última" perquè no estem del tot segurs que tinguem la possibilitat d'organitzar la ludoteca el mes d'agost. Estigueu atents, i us mantindrem informats al respecte.

I, per acabar el curs de la manera que més ens agrada (fent participar a la gent del poble, donant premis, i tot enmarcat en un ambient festiu), el proper dia 12 d'agost de 2.017, i en motiu de la Festa Major d'estiu, farem la IV Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat. El període d'inscripció començarà el proper dilluns 24 de Juliol, i romandrà obert fins el dia abans de l'activitat (l'11 d'agost), ambdòs inclosos. Si voleu donar-li un cop d'ull a la normativa, us la deixem en aquest enllaç.

Esperem que ens acompanyeu per donar-nos una empenta per tal de tancar aquesta temporada de la millor manera possible.

A continuació us deixem les imatges de l'última edició de la gimcana tecnològica.














Fins els proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada