dilluns, 31 de juliol del 2017

Ludoteca Istanbul

El passat divendres dia 28 de juliol de 2.017 va tenir lloc la ludoteca nocturna del mes, dedicada al joc "Istanbul" (Devir). Va ser una ludoteca atípica, on, per primera vegada, les cares noves van igualar en quantitat a les més asidues. A més, vam comptar amb la presència de dues joves entusiastes que pràcticament van repassar la nostra ludoteca de dalt a baix, provant tot tipus de jocs que per característiques fós apte per a elles.

Istanbul, el joc al qual estava dedicat la ludoteca, va funcionar bé. Com és habitual en aquest tipus de casos, més complicat d'explicar que de jugar, però un cop arrencada la partida, es va veure clarament com cada jugador ja s'havia fet seu el joc, i havia triat una estratègia d'entre les múltiples possibilitats que ofereix.

Així doncs, d'entrada, amb aquesta última ludoteca donem per tancat el curs regular 2.016 - 2.017. En el cas que veiem que hi ha demanda per fer una ludoteca estiuenca a finals d'agost, us ho farem saber. Tot i així, no us oblideu que la IV Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat ja està en marxa, amb la qual cosa encara tanqueu la vostra agenda i inscriviu-vos ja a l'activitat. Us esperem el proper 12 d'agost de 2.017, a les 18:30h a la sala de Cal Marí, a la plaça de la Vila, com ve sent habitual, la seu assignada per a aquesta prova.

Tot seguit us deixem les fotos de la ludoteca (feu clic sobre la imatge per tal de veure-les totes):












Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada