divendres, 14 de juliol del 2017

Resum de la ludoteca Smallworld

El passat divendres 30 de Juny de 2.017 va tenir lloc a l'espai de Joves de Sant Climent de Llobregat una nova edició de la ludoteca nocturna que organitza de manera mensual Dau de cinc. Aquest cop l'activitat estava dedicada al joc de taula "SmallWorld" (Days os wonder), un divertit joc de conquesta en el qual es pren el control d'una o varies de les races existents per tal de treure el màxim rendiment als territoris que queden sota domini propi.

Val a dir que tot i que en aquesta ocasió no va ser una ludoteca multitudinària (només ens vam ajuntar 7 persones al llarg de la nit), el joc va tenir una bona acollida, donat les característiques del mateix: les combinacions raça-poder a vegades poden ser, si més no, curioses; i, evidentment, la disputa directa entre els jugadors per control.lar la major quantitat de territoris possible fa que la interacció sigui alta.

La nit va acabar amb una partida de "DOG" (Schmidt), un entretingut joc que ens va presentar el D. Chamorro i que va tancar aquesta edició de la ludoteca mensual.

A continuació us deixem les imatges de la nit.










Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada