dilluns, 16 d’octubre del 2017

Inici del nou curs 2.017 - 2.018

Després de tancar el curs a l'últim post, toca tornar de nou a l'activitat, endinsats ja en el nou curs 2.017 - 2.018. Val a dir que ha trigat més aquesta entrada al blog, que no pas l'inici de la feina, i a aquestes alçades ja tenim varies coses que explicar-vos.

En primer lloc, tot i estar encara disfrutant de les "vacances d'estiu", el passat dilluns 11 de setembre la Junta Directiva, representant l'Associació, va participar a l'Ofrena Floral de la diada de Catalunya, tal i com ve sent tradició des que ens vam instituir com a entitat. Emotiu acte, molt enmarcat en l'actualitat política, que va transcòrrer amb total normalitat. Fent clic a aquest enllaç, podreu veure les imatges de la jornada.

Ja en ple inici de curs, el passat dijous 21 de setembre de 2.017 es va celebrar la II Assemblea Anual Ordinària de socis, en la qual es va fer memòria tant de les activitats fetes durant el curs anterior, com de l'estat de comptes de l'entitat. A més a més, es va presentar el pla de treball d'enguany, i, com a novetat, es va modificar la normativa del sorteig anual de socis, en considerar que aquest a més de fomentar l'inscripció de persones a l'entitat, també havia de ser una manera de premiar els socis més fidels.

Per acabar, el passat divendres, 29 de setembre de 2.017, va tenir lloc la primera ludoteca nocturna del curs, dedicada aquest cop als jocs de masmorres. Es van portar jocs de tots tipus, daus, taulell, cartes, ...; de més nous a més clàssics, de més seriosos a més desenfadats, .... En definitiva, jocs de tota mena per a tothom que va voler gaudir d'una divertida nit de setembre.

Aqui us deixem les imatges de la jornada.












Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada