dimarts, 14 de novembre del 2017

Un novembre mogut

El passat divendres 27 d'Octubre de 2.017 va tenir lloc l'esperada ludoteca nocturna especial Halloween, després de l'èxit de l'edició del 2.016. A més, tal i com es va fer l'any anterior, es va repetir el sorteig entre els assistents disfressats. Val a dir que l'acceptació i la col.laboració del públic assistens va ser excepcional en aquest aspecte, ja que pràcticament tothom va acudir a la cita amb algun tipus de disfressa. Però no pot guanyar tothom, i els afortunats de la nit van ser el J. García, que es va endur el premi del sorteig, i l'A. Gozalbo, que es va acabar adjudicant la victòria a una partida de City of Horror molt disputada i que es va acabar decidint a l'última ronda. Però no tot va ser això, sino que la nit també va donar per treure a la palestra jocs com La Resistencia (Devir) o Flick’em Up: Dead of Winter (Ludonova), per acabar de tancar una altra jornada de Halloween rodona.

Però aquest post no només està dedicat al resum de la ludoteca del mes passat: de fet, la voluntat d'aquest escrit és per informar que aquest més de novembre, a més de les nostres activitats setmanals dels dijous, i de l'habitual ludoteca nocturna de l'últim divendres de mes, des de Dau de cinc estem preparant una Mostra de jocs de taula per a totes les edats, en motiu de la Festa Major d'Hivern de Sant Climent de Llobregat, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre de 2.017, de 18:00h a 20:00h al Casal de Cultura (sala de les Oliveres): l'Associació obrirà la porta de l'armari de la nostra ludoteca a tothom que vulgui venir a passar una estona divertida amb nosaltres, i jugar a jocs ja coneguts, o aprendre'n de nous. Per suposat, si a més algú vol portar els seus jocs de casa, també seran benvinguts.

I això no és tot, encara que s'escapi de l'àmbit d'aquest mes: aneu escalfant motors, perquè ja estem preparant un nou torneig de cara al desembre, així que reserveu-vos la data de diumenge, 17, de 09:00 a 14:00h. Estigueu atents a properes publicacions.

A continuació us deixem les imatges de la passada ludoteca.












Fins al proper post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada