dilluns, 11 de desembre del 2017

Ja s'acaba l'any

El mes de novembre va tenir lloc l'esperada Festa Major d'Hivern de Sant Climent de Llobregat, que a més, al ser l'últim cap de setmana de novembre, va coincidir amb la ludoteca mensual que organitzem des de Dau de cinc, la qual cosa va donar lloc a que , entre aquesta activitat, i la 1ª Mostra de Jocs de taula organitzada dissabte, vam tenir un cap de setmana farcit de jocs.

La ludoteca, dedicada al joc Colonos de Catan (Devir) degut a la proximitat del 2on Torneig Solidari de Catan (feu clic aquí per obtenir més informació), va reunir fins a un total de 13 persones, entre socis, cares conegudes, i nous participants que ens van voler acompanyar aquesta jornada. En aquest enllaç podreu veure les imatges relacionades amb aquest esdeveniment.

La mostra, per altra banda, va ser tota una sorpresa per la organització, degut a la inesperada quantitat de gent que va venir a interessar-se per l'activitat, fins al punt que alguns dels assistens van haver de romandre drets, ja que les cadires de la sala es van esgotar. No volem deixar passar l'oportunitat d'agraïr, doncs, a totes les persones que es van apropar al Casal de Cultura a passar la tarda del dissabte amb nosaltres. Fent clic aqui podreu fer-vos una idea de com va anar la jornada.

Tal com diu el títol del post, ja s'acaba l'any. Des de l'organització volem animar-vos a participar a les activitats que resten d'aqui a final de mes, ja que aquestes últimes setmanes seran interessant: per a començar, aquest cap de setmana tenim propostes molt interessants, com el Posa'm una dotzena III, dels amics de Trenca't la Closca (Gavà), el proper dissabte dia 16, de 10 a 22h, i diumenge farem el 2on Torneig Solidari de Catan, on treure'm la nostra vessant més solidària per juntar fons per la Marató de TV3. Encara hi ha places disponibles, ajudeu-nos a omplir-les enviant un correu a daudecinc@gmail.com.

I, per acabar, el proper divendres 29 de desembre de 2.017 farem la última ludoteca de l'any, amb el sorteig de socis inclòs, comiat de l'any, i tot el necessari per fer una cloenda com Déu mana. No us ho perdeu!












Fins el proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada