diumenge, 24 de desembre del 2017

Resultats del 2on Torneig Solidari de Catan

El passat 17 de desembre de 2.017 Dau de cinc va celebrar el seu 2on Torneig solidari de Catan, torneig que té com a finalitat recaptar fons per la Marató de TV3. Ens plau molt anunciar que, en aquesta segona edició es va superar tant la participació com la quantitat de diners donats per a la causa de l'any anterior, arribant a 20 persones, que van fer un donatiu de 115€, així que moltíssimes gràcies a tots per la vostra aportació.

El torneig, seguint el format de l'any anterior, va constar de 3 rondes classificatòries i una final, a la qual van accedir els 4 primers classificats. Seguint aquest enllaç podreu veure com va anar el ranking final després de les tres partides. La final se la va adjudicar finalment un jugador local, en S. Navarro, que d'aquesta manera va passar a formar part del nostre particular "hall of fame" que va iniciar l'any anterior en R. Exojo, guanyant el primer torneig. Moltes felicitats, doncs, al guanyador, així com a en J.C. Ruano, que es va endur el segon premi d'una final molt disputada.

Així doncs, per part nostra només ens resta agraïr a tothom qui es va apropar al Casal de Cultura la vostra participació, paciència i solidartitat, i desitjar que ens veiem el proper any en la tercera edició d'aquest torneig.

I no voliem deixar passar la ocasió de, sent aquest probablement l'últim post d'aquest any, donar les gràcies a totes les persones que ens heu anat acompanyant durant aquesta temporada. Des de l'organització us volem desitjar a tots unes Felices Festes, i recordar-vos que esperem veure-us el proper dia 29 de desembre a la última ludoteca de l'any, on tindrà lloc el sorteig anual de socis.

A continuació us deixem les imatges del torneig.