divendres, 26 de gener del 2018

Comencem les activitats del 2.018

El 2.018 ja ha arribat per quedar-se amb nosaltres (almenys durant aquest any), així que és moment de començar les activitats que tenim preparades per vosaltres.

Per a començar, s'han tornat a reprendre les ludoteques setmanals, que havien fet una petita aturada durant aquestes nadalenques. Així doncs, ens plau molt anunciar-vos que, de nou, els dijous de 19h a 22h tornen amb força els "Dijous de lleure", al Casal de Cultura (Sala Oliveres).

També les ludoteques nocturnes estaran presents durant aquest any. Sense anar més lluny, avui dia 26 de gener de 2.018 a les 22:30h tenim la primera d'enguany, dedicada al joc "Terraforming Mars", un divertit joc d'estratègia on els participant intentarant fer habitable el planeta Mart de la manera més eficient possible. L'activitat tindrà lloc a l'Espai de Joves ubicat al carrer Còdol de Sant Climent de Llobregat.

Us volem recordar també que aquest any la normativa del sorteig anual de socis ha canviat. En breu la publicarem al web per tal que sigui accessible per tothom, però mentrestant, recordar-vos que les activitats ofereixen punts per tal que tingueu més possibilitats d'endur-vos el premi, així que no us perdeu cap de les nostres propostes, que són punts que ja no tornaran!

Esperem que tot això us animi a fer camí amb nosaltres. Estigueu atents a les novetats.

A continuació us deixem les imatges de la última ludoteca.













Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada