dimarts, 13 de febrer del 2018

Novetats a les ludoteques

Amb l'arribada de l'any ens estan arribant noves adquisicions en qüestió de jocs de taula a l'Associació. Així doncs, el passat divendres 26 de gener de 2.018 vam fer la primera ludoteca de l'any dedicada al jocs Terraforming Mars, un euro de gestió de recursos ambientat en la colonització del planeta vermell. El fet que no fós una ludoteca multitudinària va facilitar el fet que els assistens van poder gaudir d'una tranquil.la vetllada disfrutant d'aquesta novetat de l'Associació.

Però això no és tot, perquè de cara a la propera ludoteca noctura, que es farà el proper divendres dia 23 de febrer de 2.018, també està programat dedicar-la a l'últim joc que ha caigut a les nostres mans: Saqueadores del mar del norte, un joc ambientat a l'era vikinga en el qual els jugadors hauran de reunir una tropa, aconseguir provisions i fer ruta cap al nord a saquejar or, ferro i bestiar.

Recordeu que, a més, venir a les ludoteques pot ser molt beneficiós a final d'any, quan es faci efectiu el Sorteig anual de socis, perquè a mesura que aneu participant a aquesta, així com la resta d'activitats que organitzem, anireu acumulant punts que us donaran més possibilitats d'endur-vos el premi. No deixeu escapar les oportunitats d'acumular punts, que aquestes ja no tornen!.

Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada