divendres, 6 d’abril del 2018

Activitats del mes d'abril

Retornats de la Setmana Santa, és hora d'arrencar de nou amb les activitats relatives al mes d'abril. Abans, però, explicar-vos que el passat divendres 23 de març de 2.018 va tenir lloc la ludoteca nocturna dedicada al joc "Takenoko", un divertit joc enmarcat al Japó tradicional, on la nostra missió serà la de cuidar de la millor manera possible el panda que l'emperador xinès ha regalat amb la intenció de millorar les relacions entre els dos imperis. Va ser una partida molt disputada, arribant a un empat a punts entre el M. Vilaplana i el C. Becerra, que al final es va acabar enduent el primer seguint els criteris de desempat de la normativa.

Després del descans vacacional, informar-vos que de nou està disponible l'espai del Casal de Cultura tots els dijous de 19:00 a 21:00h, on fem l'activitat "Dijous de lleure", per tal que qui vulgui pugui apropar-se a compartir els propis jocs, o bé disfrutar dels que disposem a la nostra ludoteca.

Us volem informar que estem preparant la 3ª edició del Torneig Carcassonne de les Cireres. De moment, ja tenim la data, així que reserveu-vos el proper dissabte, 19 de maig de 2.018, 17:00h, a la plaça de la vila, perquè d'aqui res començarem a enviar-vos tota la informació (normativa, premis, novetats, ...).

Recordeu també que, encara en l'àmbit dels torneigs, els amics de Trenca't la Closca (Gavà) faran aquest mes els seus respectius campionats de Carcassonne i Catan. En aquest enllaç podreu trobar tota la informació que necessiteu. No us adormiu, perquè el Torneig de Carcassonne és aquest dissabte!

A continuació us deixem les imatges de la passada ludoteca.












Fins al proper post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada